TERMENI ȘI CONDIȚII

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului aremix.ro

Site-ul aremix.ro este operat de societatea AREMIX SRL, cu sediul în Comuna Floreşti, Str. AVRAM IANCU, Nr. 34, Județ Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/847/2001

, cod de identificare fiscală RO34562747. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului aremix.roîși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

AREMIX SRL

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial, care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare, ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumparator si aremix.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul la retur, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile  de la primirea produsului urmând condițiile de retur de mai jos. Returul oricărui produs se va efectua în aceleași condiții, în care a fost primit și nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate.


AREMIX SRL își rezervă dreptul de a refuza returul oricărui produs expediat după limita perioadei de returnare și/sau a produselor care nu se afla în aceleași condiții în care au fost primite. 

În situația în care consumatorul dorește sa returneze în termenul legal produsul sau produsele outlet achiziționate de pe site-ul aremix.rose va percepe o taxa de retur intre 0 și 100 lei în funcție de produs. Taxa include costul curierului (tur-retur), costuri de manipulare, riscuri de degradare a produsului cât și timpul pierdut în care produsul nu a putut fi comercializat.  AREMIX SRL își rezervă dreptul să accepte returnarea produsului doar prin firmele de curierat agreate prin contract și nu va accepta returnarea produsului în alte condiții. Condițiile de mai sus se exclud în situația în care produsul ajunge defect la consumator. În acest caz comerciantul își asumă cheltuielile de retur dar numai dacă returul este efectuat de către firmele de curierat agreate prin contract. În vederea returului consumatorul are obligația să ambaleze corespunzător produsul.
Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la returnarea produsului/produselor, doar în contul bancar personal al cumpărătorului. 

Produsele agabaritice pot prezenta defecte datorate în principal manipulării în vederea transportului.
Adăugarea produsului în coșul de cumpărături și finalizarea comenzii reprezintă doar rezervarea acestuia până în momentul în care unul dintre operatorii noștri vor confirma integritatea produsului, precum și perioada necesară livrării. 

AREMIX SRL își rezervă dreptul de a anula orice comandă pentru un produs agabaritic. 

Reclamațiile trebuie trimise pe adresa de e-mail vanzari@aremix.ro. AREMIX SRL  nu își asumă răspunderea pentru reclamațiile trimise pe alte adrese de mail.

Transportul produselor comercializate de site-ul www.aremix.ro se efectuează strict până în fața imobilului clientului. 

Administratorul AREMIX SRL  face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Site-ul www.aremix.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clientela, denumiți aici "utilizatori". 
www.aremix.ro își rezervă dreptul de a anula în orice moment, orice comandă efectuată pe site, anunțând în prealabil cumpărătorul, prin apel telefonic sau email.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului, poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces.
În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. AREMIX SRL  nu este responsabilă pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.aremix.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile românești vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.aremix.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile românești în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.aremix.roîși rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau sub pagini a site-ului www.aremix.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@aremix.ro. 

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.aremix.ro

Site-ul www.aremix.ro este operat de societatea AREMIX SRL cu sediul în Floresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/1570/2015, cod de identificare fiscală RO34562747, reprezentată de Delon Sirbu. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.aremix.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. 

Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial, care depășește sfera copiei private, reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia. 

Prețurile produselor comercializate pe site-ul www.aremix.ro sunt exprimate in RON.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului.

Vă rugăm să vă asigurați ca ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia, prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător si AREMIX SRL sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul AREMIX SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).
Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Garanții - Termeni și condiții de acordare și neacordare


CLIENTUL, în calitate de cumpărător, are obligația să ia la cunoștință și să respecte prevederile de mai jos și instrucțiunile de manipulare,întreținere.
 CLIENTUL are obligația să manipuleze, să depoziteze, să conserve și să utilizeze produsele în conformitate cu instrucțiunile de mai jos.  AREMIX SRL nu răspunde pentru problemele apărute ca urmare a nerespectării acestor INSTRUCȚIUNI, de către client.

Toate reclamațiile se transmit în scris pe adresa vanzari@aremix.ro, în maxim 48 ore de la data livrării către client. După expirarea acestui termen, nu mai este valabilă reclamația privind viciile aparente sau care ar fi putut fi descoperite la o verificare atentă.
Reclamația va fi însoțită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamației, cauzele presupuse a fi condus la reclamație, pretențiile clientului.
AREMIX SRL va răspunde reclamației în termen de max. 10 zile lucrătoare de la primirea acesteia. În vederea soluționării reclamației, AREMIX SRL (www.aremix.ro)  poate să decidă:
1. respingerea reclamației;
2. remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;
3. acordarea unui rabat;
4. înlocuirea mărfii sau returnarea acesteia.

5. nicio reclamație nu va fi luată în calcul dacă s-a intervenit în orice fel asupra produsului și/sau dacă CLIENTUL nu a efectuat montajul corespunzător produsului.
- Remedierea neconformității reclamate se face în termenul prevăzut de legislația în vigoare.
- Produsele oferite respectă prescripțiile prevăzute în documentele tehnice normative în vigoare in Romania.
- În cazul apariției unor eventuale defecte, cumpărătorul va putea formula o reclamație. Orice reclamație, însoțita de factură, formulata de comparator, se trimite pe mail la adresa vanzari@aremix.ro.

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ȘI FOLOSIRE

- nu expuneți produsele la radiații solare directe
- păstrați produsul în limite normale de umiditate și temperatură (45-70% umiditate; 10-30 grade Celsius);


AREMIX SRL nu își asumă responsabilitatea pentru :

- deteriorarea produselor în urma transportului 


Garanția nu se aplică în următoarele situații:

- deteriorarea produsului ca urmare a transportului, manipulării, făcut de client sau de un terț;
- produse incendiate, inundate, deteriorate, furate;  
- găurirea, lipirea pe produs a altor repere sau materiale;

www.aremix.ro vă recomandă: 


- înainte de achiziționarea produselor, asigurați-va că ați fost informat corect, complet și precis despre toate aspectele care sunt importante pentru dumneavoastră;
- asigurați-va că ați luat la cunoștință clauzele și condițiile care însoțesc produsul și ați respectat instrucțiunile de manipulare, întreținere și utilizare;

 

CONTACT

STR. AVRAM IANCU, NR. 43, FLOREȘTI, CLUJ
TEL: +40728146536E-MAIL: VANZARI@AREMIX.RO